If you can dream it, you can be it

Jag har en teori.
2012 kommer slå in, det tror jag iallafall på! okej, kanske inte.
Men vänta bara liksom. det är bara att vänta och se tills 23 december 2012 som det väl var sagt vi skulle gå under. Det är bara att fara till Afrika eller New York eller vars fan det nu va det vars sagt i filmen att man skulle fara riktigt för att vinna tid. Har inte vågat se den!
Det finns en miljon saker jag vill göra innan jag dör.
Man har liksom gjort ett fåtal av alla saker som man skulle vilja göra innan man dör.
Jasi.. endast tiden kan bevisa. så.. upp till bevis!

Har haft världens bästa sällskap ikväll till idol med en massa snack och skratt!
Blir en tidig kväll ikväll, känner mig helt slut i kroppen så jag ska lägga mig och mysa med mitt duntäcke som jag tog fram i måndags. dunigt värre!♥
Nu ska jag tvätta bort ansiktet från alla orenheter och sedan sova!
Har funderat på en frågestund, vet att jag inte har över 20tusen läsare varje dag, snarare under hundra men det skulle vara kul. Aldrig under mitt snart fyra år som bloggare har jag haft en. så varför inte. kan ju inte bli mer än fel! Och då tänkte jag svara på frågan som jag fick för ett tag sen om min bror.
Vad tycker ni?


Less is more

Nu kommer ännu ett inlägg om min överspexiga vardag!
Står och steker kyckling efter att vid för en timme sedan kommit hem från stan. Och nu tänker ni säkert såhär: Hon orkar inte fara på skolan men, stan går bra. men så är inte läget precis. Orkar inte förklara. Men idag var det dax att inhandla nödvändigheter.
Och yes! i found it! nagellacket som jag har legat efter i en heeeel evighet. And i love it!
Hur kan man göra något så fult till något fint!?♥
Hittade också en massa produkter till ansiktet på plusapoteket, som rengöringsmjölk, ansiktsvatten och en hudcreme. Två dovetvålar! Ett nagellackborttagning. Och sist men inte minst tuggummin som kommer räcka längre än nagellacket. hihi

Bortsett från mitt superspexiga facelook så nagellacket!!♥
Det är Viva la Diva och kostade mig 79kr!
Jag fick något spel, så nu har jag gjort vitchoklad pannacotta med björnbär och nu ska jag göra kycklingpasta!
Älskar livet för ögonblicket!

POTATIS

Jag lever! dont worry!
Haha, livet leker.
Fick komma hem i måndags och måste stanna hemma hela veckan från skolan, känns förvånadsvärt inte så bra, har redan missat två prov och säkert en massa annat.
Jag känner att jag bubblar av känslor och idèer, men vet som inte vars jag ska börja.
Hade tänkt lägga ut en bild på såret. Eller. vad tycker ni?
Jag hade ju tänkt ta hål i naveln men inte fan tror jag att det blir bra nu, med ett stort fett ärr på magen. Ser ju bara vidrigt ut. Så det får jag nog strunta i. 
Ska snart klä mig i mjuka kläder eftersom att jag inte får ha kläder som sitter åt. Helt otroligt, hatar att klä mig så, ser ut som en slashas! 
Sen ska jag iallafall till stan för att kika och sedan sola. Solade igår också en 24 minuter. Guu så skönt!♥
Ska köpa mig ett nagellack körsbärsbrunt som jag har varit på jakt efter i flera veckor, en höst jacka, hudkräm.
Hittar alltid allt utöver vad jag egentligen ska ha!
Påtal om det så köpte jag mig en heatprotection spray igår. LOVEIT! det luktar ljuvligt och är superbra! Kan berätta mer lite senare.
Nu måste jag ta tummen ur röven och sluta ligga som en POTATIS och läsa tidningar, kan ju tillemxempel städa mitt rum (bädda sängen åtminstonde), städa garderoben, tvätta mina sminkpenslar, sluta spela mario, göra något vettigt helt enkelt.
Ska nog köpa en ny kamera. Är sugen på en system men det känns som så.. stort man kan ju liksom inte ha med den överallt. Den är för ömtålig för att ha i väskan, man kan inte ha den hängandes runt halsen hela tiden, man kan inte bära den (okej, nog går det nog men jag skulle aldrig klara av det. Tycker att det är strongt av alla som gör't, en applåd från mig) Så ska kolla lite om en bättre, smidigare, mindre design! Fast för vilka pengar. mina är ju slut! huhu
 
En helt faboulos bild av mig, utan smink, väldigt smickrande! puss
Och sist men inte minst, ikväll blir det idol med världensbästa!!♥♥
Blev ett inlägg om allt och ingenting i min överspexiga vardag!



sjukhus

Hur risigt känns inte det här då, sitter, eller snarare ligger och bloggar från en sjukhusdator och bara längtar hem. Har legat här sen halv elva på torsdagskvällen.
Och nu är klockan snart halv tio på lördagskvällen och på dom här två dagarna har jag hunnit fått kanske 2liter morfin, 1liter kolmonoxid, 1 liter annan sorts morfin, 4 liter dropp, 20 tabletter alvedon, 10 tabletter diklofenac och sju stygn på höger nedersida av magen.
Har som sagt opererat bort blindtarmen om ni inte fattade det, men någonting blev lite fel det är därför jag fortfarande ligger här och jobbar på mina liggsår. Jobbar på att få magen att fungera som den ska, fungera utan dropp och med mat. Utan mat i två dagar är himla jobbigt mina vänner. Man känner sig som ett litet barn igen som får sova med mumintrollen som har rynkor under ögonen för att dom ler så stort. Och ligga och kolla på hästar innan man somnar av morfinet. Sedan vakna mitt i natten av att morfinet inte trivs i kroppen. Och vaknar till att kolla på hästposters på väggarna. Ligger på barn, som man tydligen gör tills man blir 18 år. Trodde jag inte faktist tills jag vaknade av babyskrik och fick syn på barbapappa. Annars mår jag fint. har nyss ätit en halv kycklingsallad som jag just och pass fick behålla. Åt kanske lite för fort. Men det var det värt. Fan vad gott med mat alltså. har just pratat med jenny, jonte, markus och mathilda. Nu ska jag be om en värktabett luta mig tillbaka i den supersköna sjukhus sängen och se never back down som jenny kom med tidigare idag. puss

All I wanted was you

Herre jisses vad det känns som det var längesen jag bloggade, men här kommer det iallafall ett inlägg.
Mitt hår blev typ svart.
Min lön fick jag i måndags 4035 svenska riksdaler. men allt jag har kvar är typ 1000kr. haha hur lyckas jag?¨
Jag har egentligen inte köpt så mycket.
Två par jeans
Ett linne
En trekvarts tröja
Två paket Hårfärg
En Klocka
Ett par jeans leggins
En eyeliner
En ögonbrynspenna
Det är väl i princip allt. Och ska snart beställa hem lite grejer från h&m. Men det levereras inte förän i mitten av oktober plus att det känns liiite ovärt med tanke på att hennes & mauritz finns i stan. Men då är det ju risk för slutförsäljning.
Men vi får se vars vinden blåser helt enkelt.
Ska kanske upp till stan och sola senare ikväll, fast elin i ett nötskal kom på att idol börjar ju åtta och det kan man ju inte missa. Och det hinner jag ju inte. Skit! får kanske sola imorgon efter skolan! Guu så skönt!
Nu ska jag ligga och lida med en jävla mensverk som känns i hela kroppen fortfarande efter två alvedoner.Lyssna på paramore. Äta choklad och vänta på att få se idol sen sova♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Some people tell me that I'm amazing!

Fick för mig så här nästan mitt i natten att färga håret, Och fort var det gjort.
Nu ska jag skölja ur det, duscha, fläta håret, SOVA, vakna!
haha en riktigt stilren vardag för Elin andersson.
Men nu tappar jag snart allt mitt hår om det inte sköljs ur! Flintelin!

Got nothing against you and surely I'll miss you

Ligger och pratar med jonathan men ska nog avrunda och sussa snart, uppe med tuppen är det ju som gäller imorgon. 05.49 står min väckare på. Kliver dock inte upp då, ligger och drar mig en kvart kanske.
Sen blir det att klä sig, sminka, sig, fixa håret så att det ser någorlunda ut, äta frukost, borsta tänderna och sedan bege sig till skolan.
Sen imorgon efter skolan måste jag till banken, och på kvällen blir det att vara med jenny, jone, mackman och mathilda.
Och ikväll har jag då för övrigt varit med dom också, vi gjorde inte mycket alls, men som sagt så är det ju trevligt endå. Eller vi har gått runt, kissat och gått runt!
Men sov underbart inatt iallafall, för det ska då jag försöka göra!♥


Jag har sett dig i mina mardrömmar, du är killen som räddar mig från monstret.

Har nästan sovit hela dagen, och om jag inte har sovit så har jag gjort läxa, läst raggningsrepliker↑ eller spelat mario!
Och våga inte kalla mig för tönt för det är skitkul! okej, inte så mycket men man blir beroende av det. Och när man dör åker datorn i väggen!
Ikväll blir det att vara hemma och mysa framför tvn med mjukisbyssor och uggs och min stora stickade tröja! MYYS!
Nu ligger jag och lyssnar på Melanie Fiona!,spelar mario och pratar med jenny, markus och jonte. Imorgon blir det att hitta på något.
Och Mathilda om du ser det här vilket jag vet att du gör, för du gör inget annat än att läsa min blogg! hihi jag vet att det är sant♥ Hitta på något med oss imorgon, det har blivit way other plans!!

Nu ska jag spela klart mario sen får vi se vars vinden blåser mig.

klicka här för att höra..monday morning acoustic verson!♥

edit: vad tycker ni om min nya design förresten? bara tillfällig dock. den är gjord av Kia!

Seven ass

Sävenäs↑
Seven ass!¨
Tycker att det var skitkul. haha, eller det gör jag ju fortfarande. Men min humör kan man kalla dålig.
Det regnar ute och jag har ont i huvudet.
Idag blir det nog att äta surströmming med tha family. Men är inte sugen alls, kanske är för att jag nyss har tryckt i mig en rejäl bamselunch! Som bestod av ägg, bacon, babymorötter och lite toast, Och ett glas färskpressad apelsinjuice!
När man är sjuk är det nämligen bra att äta mycket.. haha, har jag hört.

Nu ska jag ta hundarna på en promenad i det underbara vädret♥

Heat

Vi tog ju som sagt skolfoto idag, tillåt mig att skratta! Det gick ju helt åt pipsvängen hatar skolfoto!
Okej, klassfoto går bra, men jag på enskilda kort är som att smöra mackan på fel sida.
Det går inte! Någonsin!
Jag såg ut som ett tap men fotografen ba; nej, men den vart ju skitbra, den tar vi!? Men tror ni jag hade något att säga om det. haha inte mycket.
Har just sett filmen date night, mycket bra film. Rekomenderas deffinitivt.
Och som jag har tjatat, kommer jag tjata igen. Jag vill ha min lön! Jag vill ha nya kläder, some change in my closet. Höstkläder, mörka kläder, stickat, nytt nagellack behöver jag också.
Och jag sprang igen Åhlens för ett tag sen och såg vid första ögonkastet en ny parfym av beyonce. Heat heter den, luktar gudomligt gott. Annorlunda. Men ljuvligt.

Så om ni springer förbi kicks, åhlens, cubus vafan, var som helst där dom har parfymer, lägg ner två sekunder på att lukta på denna! underbart!

God Natt

Nu skall jag lägga mig och mysa med snorpapperen! Myyys!♥
Sen ska jag vakna imorgon utan feber, förhoppningsvis, och fara till skolan, ta klasskort, ha matte och sist men inte minst, sluta halv elva. Kanon dag!
Och på kvällen blir det att vara med Jenny, Marcus och Jonte och säkerligen Mathilda.
Nu måste jag sova!Så sov gott era sötnosar, puss♥

Blue hawai

Jag glömde berätta en grej.. JAG ÄR KÄR!
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH
Eller så inte, men kolla in den här snubben från idol! haha grym!
Haha en liten klemcheck video bara så här från det blå!


This is the last night, you'll have to be alone I'll be standing right beside you, you can't make it on your own

Nu har som sagt jag, min fiende och dess kära vän hostan varit på skolan och haft vård och omsorg. För idrotten kände jag att det orkade jag inte. Eller det var förkylningen som stoppade mig.
Så jag åkte buss hem, med trevligt sällskap. I det underbart vackra vädret. Kom hem, bokstavligt talat, dyngsur.
Från topp till tå. Frisyren som jag söndertupperade imorse låg platt efter mitt så fint formade huvud med en blandning av både mor och far. Nallade åt mig en nyakad sockerkasbit av mammas underbara kaka och ett glas multivitaminjuice, startade datorn, var peppad på att se en ny film. Och tror ni inte att det inte gick se film.. 
Haha man kan säga att jag blev en aning sur. 
Startade om datorn och startade filmen case 39. Gud så vidrig film. Då ångrade jag mig dock att jag började se den själv för den var vidrig.. iallafall dom 40 minuterna jag såg. Sen slog jag av den förbaskade filmen. 
Så nu sitter jag och lyssnar på Phil Collins och snart serveras ungstekt fläskkarre på middagsbordet. 
Magen kurrar.. 
Sen ikväll kommer jenny hit, då ska vi nog bara ligga och slappa eftersom att båda är sjuka. Se film. Och säkert gå mot föräldrarnas regler och frossa mitt i veckan. thihi. men säg ingen till dom. Då får jag inget lördagsgodis på lördag. 

Designen går för övrigt åt helvette. 
Någon gullig liten som vill hjälpa mig?! 

Näe, nu ska jag vara så övergeneröst duktig och dammsuga mitt rum. 

Blöthund!♥
 

I'm looking at you through the glass Don't know how much time has past

Oh, God it feels like forever
But no one ever tells you
That forever feels like home
Sitting all alone inside your head


Sitter och försöker klura ut some serious shit.
Haha fast ne, här kommer iallafall 5 grejer ni inte visste om mig.
 
1. Jag älskar att klä upp mig, från topp till tå.
2. Låten Hallelujah är min absolut favorit låt, den har liksom skapat en hel drös med minnen.
3. Jag älskar, älskar, ÄLSKAR att skratta. Ett skratt förlänger livet helt enkelt!
4. Jag har en halvbror som bor i norsjö som är 96:a
5. Jag älskar att skriva och läsa.  

Nu ska jag dricka upp min multivitamin juice och sedan tvätta bort sminket, borsta tänderna, och sedan krypa till kojs. Guu så skönt!

Känner mig riktigt stilig idag också! Leggins, linne, skjorta, sjal och converse.
Har dock inte haft på mig kläder så mycket idag, eller haha har legat i ttröja och trosor heeela dagen tills klockan kvart över sex då jag tog tag i mitt liv, kastade på mig kläder, sminkade mig, satt upp håret, sprang till bussen och landade i ursviken 18.38.
Där var jag med Jenny, Mathilda, Jone och Mackman. Vi pratade, såg idol, och ja, pratade.
Nu.. SÄNGEN!!


With all your lies You're still very lovable

Har just ätit ungspannkaka med hallonsylt. Och kvällen kommer tillbringas med.. sängen! Jag hostar som.. jamen, endast gud vet vad. Fast känns fel att inte vara med mina bästa vänner! jag har inte varit utan jenny en enda dag sen i april-maj typ,  jag saknar dom påriktigt!♥:( 
Nu ska jag dränka min egen sorg i musik och en långpromenad med hundarna! Haha jag låter som en ensamvarg som sitter instängd i mitt rum och saknar vänner. Men så är inte läget. Jag vill vara frisk. SÅ är läget!
Mamma kanske, endast kanske tillåter mig att fara till ursviken sen.
I hope. But i doubt it.

Övning ger färdighet

URSÄKTA RÖRAN VI BYGGER OM!!
Allt är i en enda röra just nu, ska göra mitt bästa men måste både ta kort till headern, kort till en profilgrej, och först och främst lära mig hur man egentligen gör, för jag har ingen aning egentligen..
Övning ger färdighet som sagt. ge aldrig upp!

Bryt ihop och gå vidare!

Nu gere dax, ska försöka knåpa ihop en ny design, om jag så ska sitta hela dagen. Så nu ser den iallafall ut som skit. Men tuvär så får ni leva med det ett tag tills dator jäveln vill sammarbete.

In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make.

Har just kommit ut ur duschen, ska nu lägga mig och se klart death at funeral som jag började se innan jag duschade..

Får aldrig nog av denna låt! LOve it! den gör mig typ.. lugn på någe vis!
Får hjärtat att vilja hoppa i otakt och kroppen att vilja strejka!♥

(Klicka på bilden för att komma till låten!)


I crouch like a crow, Contrasting the snow, For the agony, I'd rather know, Cause blinded I am blindsided

Efter en slapp dag i skolan, har jag bara legat och slappat i sängen med datorn i knäet och sett film, tills efter middagen då jag for till ursviken ett ytterst litet tag, nu ligger jag och lyssnar på bon iver och bara drömmer mig bort. Jag vill här ifrån! Bokstavligt talat! BORT!
Jag vill också ha en ny design!
så vi får se om jag orkar någon dag här fram över.
Nu ska jag iallafall snart krypa till kojs och hoppas på att vara på bättre humör imorgon..


Hennes & Mauritz

Sitter och nästan bara måste, MÅSTE beställa hem lite kläder från H&M, fast min lön har ju inte kommit än. Det känns typ helt terrible. Men jag måste nog göra det! det bara kliar i fingrarna!!


Haha frågan är bara om jag måste ta bort några grejer, för detta är ju inte riktigt klokt!
Aja, får se hur vi gör här i den gula villan på bolidengatan!

Sunday

Idag är det tydligen söndag, helgen har gått helvettes fort. Och om det är söndag betyder det att jag inte får röka idag, eller imorgon, eller i över morgon eller någonsin! deal or no deal?!
Känner för att fara ut och springa. Så jag tror att det får bli så.
I fredags var jag ju som sagt i stan, hade mycket kul. Träffade en hel drös med nys människor. Och igår firade jag plus kanske 15 pers till Sanna, vi busade, pratade, fikade, myste. Super trevligt hade jag iallafall.
Och nu.. söndag.. vilodag.
Ska kanske fara till stugan idag, får se om jag orkar annars ska jag slå en pling till jenny, eller annars och annars det gör jag ju endå.

Nu ska jag förmodligen klicka hem lite kläder, sen ut och springa, pussen!♥

Och förresten.. godmorgon!

knocking on heavens door!

Nu kallar duschen, sen middag, sedan kladda på lite smink, kamma håret sen beger jag mig till stan där kvällen/natten skall tillbringas med en massa tbs folk! vi skall vara i emilias lägenhet där får vi se vad som händer. hihi
Sen någon gång under natten ska jag och jenny vandra vidare till uppfinnarvägen för att träffa lite folk.
Sen hem, blir att sova hos jenny ikväll så nina hämtar oss i natt någon gång.
Men nu ska jag duscha, sen blire en sväng i garderoben för att checka vad man ska ha på sig ikväll.
kyssar♥

påminnelse till mig själv: TA BORT NAGELLACKET!!!

Boy you know you make me float, Boy you really get me high

Nu är det hard work work som gäller, sitter med Fyra böcker och två häften som ska vara genom lästa till imorgon, fredag.
Har inte ens börjat.
Eller i vård och omsorgsboken ska jag läsa kanske tio sidor,Arbetsmiljö och säkerhets häftet ska göras tre sidor av, matteboken är det några tal som ska göras, Eller rättare sagt ett kapitell.
Wish me luck!♥

If you ever loved somebody put your hands up

Har för ett litet tag sen kommit hem från skolan, det var helt lungt idag, började halv nio och slutade halv elva. hade då även mentortid kvart över elva. så då fick det bli att äta lunch på skolan potatis och köttfärslimpa med glass till efterrätt. haha jo, vi fick efterrätt idag.
Men iallafall, nu ska jag se film får nog bli memento, om jag vågar se den själv sen blir det att göra läxa. om jag fixar det. haha kommer nog aldrig inträffa.
Lyssnar även på justin bävers låt - U smile, fast 800% saktare låter som nån jävla mozart eller nått.
Näe, ska gå ut och blossa sen se film. vi höres. pussen!♥

bad hair day:(


Jenny vs. Jason


Jag har sovit 5 timmar inatt, känner mig som en säck potatis så här på morgonsnåret. KANONERS!!
Ska strax bege mig till jenny, som för övrigt sov här inatt. Vi kom hem där vi ett efter att ha grillat från typ åtta till tio, sen har vi varit ute och gått runt i hamn, skämt ut oss själva gjort riktigta fynd. 5 cigg för 50 svenska riksdaler. haha  
Kvällen tillbringades med Jenny, Jone, Mathilda, Mackman, Sebbe och Anton. Och ett tag där simon och sjobba.
Jag hade riktigt trevligt må jag säga.
Iallafall när jag och jenny ko mhem laddade vi ner toy story 3, eclipse och grown up's.
igår natt såg vi grown up's och imorse såg vi eclipse. Gash hur bra filmer som helst. eller iallafall eclipse. Nu väntar vi bara på fjärde filmen!

Jag och jenny tog också en massa gorgeous bilder, men utsmetat smink, ögonen i kors och helt jävla tapiga♥


J a g  ä r  r ä d d
-V a  i n t  s å  r ä d d


run to the hills, run for you life

ligger och drar mig i sängen så här en solig kall lördagsmorgon, funderar på att ta en liten promenad, eller kanske en springtur i skogen. Rensla lungorna på ny luft. men då är det ju så att efter man har sprungit klart ska man ju inte avsluta loppen med att tända en cigarett. vilket kommer sluta så.  Men nu jävla imorgon ''söndag'' blire att tejpa ihop rökfingrarna och sätta på sig en tvångsdräkt. För kampen att sluta röka. 
Näe, på med jumpadojjorna så hörs vi sen♥ 


upside down, down side up

Nu nalkas sängen för min del, önskar att jag kunde sitta vaken heeeela natten, men det är ju så fruktansvärt jävla tråkigt själv. haha mitt huvud säger en sak, och min kropp säger en annan sak, mitt huvud vill sova och min kropp vill springa ett maratonlopp på två mil.. u n g e f ä r
Jaja, måste ju vara pigg och alert imorgon då de blir party.. eller inte, grillning iallafall. se det som du vill.
Fast å andra sidan så är ju varje dag i mitt liv som en fest. 
Party, Karamu, Fiesta, Forever

Har varit hos jenny ikväll med Jone, Mackman och Mathilda. vi såg 50 first dates, pratade, var ute och gick osvosv. haha jag var då jävla speedad där ett tag. och så fyller ju marcus 17bast idag, eller igår tekniskt sätt. så grattis igen!

Ligger och smälter som smör i solsken på en massa jävla bajs skit från H&M:s och eleven,
varför, varför måste detta hända just mig.
skämt och sido dock.
Jag kommer för fan aldrig få min lön.
Jobba och sliter i tre jävla veckor på en tennisbana, och vad får man för det. Inte ett jävla skit.
Okej, men nu ska jag sluta!
Men jag kommer
 seriöst, seriousely, ernst, en serio, sérieusement,
ALDRIG få mina jävla eftertraktade pengar.
jag får drömma istället för att trycka på den där enkla, lilla, söta, knappen ''beställ'' 
Men det är väl bara att gilla läget. right. 
PENGAR PENGAR PENGAR
har ni tänkt på det egentligen.. ingenting är gratis.. INGENTING!

Nä, nu ska jag sussa men min kurrande lilla båtmotor till katt. 
 


vaddå affro? ;O

Nu ska jag blogga! klickar fram blogg.se loggar in, sitter här med en blank sida i typ en kvart.. vad fan ska jag skriva då.
Jag har nyss ätit middag, ska göra mig klar för att sedan fara till jenny med mathilda.
Just nu ligger jag i sängen och degar och känner mig proppmätt, skulle inte ha ätit dom sista tuggorna av makaronerna och köttfärsen, även om man inte blir så mätt av pasta, snabba kolhydrater you know men det känns som en jävla klump i magen. usch.
Sitter iallafall och leker med camen, haha det går bara finfint det här. 

Med den reklamen säger jag hejdå, nu skall jag gå ut och röka!


open my eyes...it was only just a dream

Godmorgon vänner!
Har just ätit frukost, en skål med specialK och mjölk och ett glas juice! mjaou!
Ska kladda på mig lite smink och fixa håret till någon som ser någorlunda ut. Sen ska jag bege mig till skolan med bussen som går 09.00. Där ska jag ha vård&omsorg i 2timmar - lunch - miljö/säkerhet i 2timmar och 40min sen slutar jag, då ska jag springa ner på stan och kolla om en kalender och lite småtjafs. Är himla sugen på långa level. men jag ska sluta. men .. aja.

Nu ska jag put on some make-up för att sedan dansa vidare till bussen till låten Nelly - Just a dream♥

kysshej♥

Örjan blåval


Haha men kolla vad min sötanos skrev medans jag höll på att dona&stöka i mitt rum.
HOn är ju för söt. puss

Ikväll har jag iallafall varit med Jone, Jenny, Mackman och Mathilda.
Vi var väl för det mesta ute och gjorde samhället osäkert.
Sen hade vi vattenkrig med min brohs vattenpistoler..
Trevligt hade jag då ikväll.

Imorgon slutar jag tre så efter det blir det nog att gå med syster på stan ett tag, sen vidare hem för att äta middag sen vara med mathilda. och kanske jenny om hon inte skulle vara hemma.
Och på lördag blir det nog grillning med lite peep's, troligtvis så blir det mycket trevligt.
Eller aja, det brukar iallafall vara det.

Jag kom på en grej som jag inte gillar. Människor med allt för mycket fördommar. Visst alla har väl fördommar. Med till en viss grad, ellerhur.
Jag kanske svamlar, eller gör jag det;)
haha jag gjorde just en smiley i min blogg, men vafan det är ju precis så jag menade.
Ta det som du vill iallafall.
Men vad kan man göra egentligen,
om folk är så så får dom väl för fan vara så. 
Jag tycker iallafall personligen att det är lite ''knasigt'' att dömma i förväg
 what to do? what to do.

Nu ska jag snart duscha och sen ska jag nog förmodligen ladda hem piratbay så att jag kan ladda hem lite filmer.
Eller något annat bra program.
känner mig som en oerfaren lite småskit.


I'm going where the sun keeps shining Thru' the pouring rain

Solen skiner idag, det har vanligtvis regnat i två veckor nu, dock inte 24/7 men det har regnat varje dag i minst två veckor nu, mer eller mindre.
Jag och jenny ska ju som sagt utomlands nästa år. Jag ser verkligen fram emot det.
Men det är det som är problemet, jag ser framemot det FÖR mycket.  
Men vi ser väl hur det blir, nu skall jag käka och sedan ska jag vara med jenny och mathilda.
kyssar♥
 


black lace

Hallelåjah!
Ligger och kikar på lite kläder som det bara rycker i fingrarna efter att få beställa hem. Få se nu, får min lön i September plus mitt studiebidrag. Så om inte så länge sitter cirka femtusen+ svenska kronor fast i mitt kort, och är mina, bara mina. mohahaha
Vad ska jag handla då, haha vars ska jag börja, dom där 5000kronorna kommer vara slut på en gång, garanterat!
Skor
Jacka
   Leggins
Tröjor
Ringar
Hårspray
Eye definer
Mascra
Rouge
  Underkläder
Linser - bruna
Och det där är ju för fan bara förnamnet på allt jag ska köpa. Så vi får se hur mycket pengar som räcker.
Måste lägga undan 1000 eller 2000kr till nästa sommar då jag och bästavän ska utomlands också, men he löser sig nog.




På mig idag har jag ett par stentvättade leggins med 100% ekologisk bomull köpta från lindex,En bustier från lindex har jag också på mig idag och över den ett vitt halvtransparent linne från JC, Halsbandet som jag har på mig idag är från Lindex som också är pluttans, Armbanden och örhängena är från Glitter och klockan är från Ur&Penn, Idag blev det en nästan hel outfit från lindex, strumporna som jag har på mig är också från lindex. hihi
 Och sist men inte minst så har vi..
Dom conversiella conversen sitter på fötterna redo to kick ass!


Now that don't kill me Can only make me stronger

Har inte rökt på 24timmat tänkte jag säga för att vara duktig, men jag rökte faktist imorse. Men usch och fy vad jävla gott det va. Satt som en snöboll i skrevet.
Men nu är det skärpning som gäller, måste, och då menar jag verkligen MÅSTE sluta röka.
eller måste och måste jag vill sluta röka. Jag vet att jag kan sluta för att jag är så jävla tjurig av mig. Men jag vet faktist inte ärligt om jag vill.
Jag får fara utomlands nästa sommar, eller jag och jenny får en utlandsresa om vi slutar röka, visst det är helt klart värt det.

Idag slutade jag halv elva, kändes kanon så nu ska jag typ lägga mig och sova för att sedan fara till ursviken, eller så ska jennny komma hit. hur som haver så ska jag vara med hon ikväll iallafall.
Jag måste innan jag däckar fixa några grejer på datorn, det känns som att jag inte riktigt fått igång den än. Mn det kommer väl snart. Snart rullar allt på som det ska vara.


FÖRBANNAT

Jag har verkligen inte bloggat på en evighet, och nu har jag så jävla mycket att säga, men jag vet inte hur jag ska börja, det går liksom inte vrida och vända. Jag har inte bloggat på typ fyra veckor. Kasst av mig.
Skolan har börjat! Skitkul, trodde verkligen aldrig att man kunde säga det. men det är verkligen kul. So far iallafall. Första veckan var vi på Källan SPA och så var vi i lövånger och fick en make-up kurs från veronica från make-up store. Och den här veckan som snart är slut har vi liksom börjat med skolarbetet. Eller det är väl inte riktigt förän nästa vecka man riktigt kör igång helt. Eller iallafall på yrkes.
Jag håller på att sluta röka nu, for real. Det känns bra. Eller inte just nu. men jag vet att det kommer kännas bra om nån vecka, om några dagar för att vara ärligt. Men nu skulle jag nästan kunna döda för en cigg, pall mall skulle jag kunna ta. He funkar i krig. MEn usch.. folk.. börja aldrig, ALDRIG röka. Det är äckligt, dumt, knäppt. onödigt, helt och hållet ovärt. MEn det är gott..
Jaja, anyway.
Skriver på min nya dator som jag har fått av skolan, wihoo. Haha ja, skolan smörar för eleverna, datorer, make-up kurser, SPA besök, haha våran skola skulle mer kunna tolkas som en fritidsgård än en skola.

Jag vet inte vad jag ska säga, jenny fyllde år i måndags 16bast hon är längtar som fan tills hon får sätta sig bakom ratten och tuta och köra. 
Grattis Plutten!! 
Jag har väl för det mesta varit med Jenny, Jone och Mackman dom här fyra veckorna på tal om absolut ingenting. 

Jag har myror i brallorna, jag känner att jag vill ut och springa. Ska kanske göra det. 
Vete fan. 
HAha detta blev ett något rörigt inlägg. Så om du har fattat så här långt får jag säga grattis och vi hörs. 
kyss och kram och klapp i stjärten!