the last song♥

Är nyss hemkommen från en heldag med moa, vi har haft det underbart trevligt. Först satt vi och njöt i solen med onyttigheter och dricka. Senare åt vi på Venezia. haha onyttigheter hela dagen i princip. hihi sen har vi pratat, och sett film.
Har nog aldrig gråtit så mycket till en film, the last song! buhu, bara tanken ger ju tårar i ögonen. Älskar filmen! Se den!
nu ska jag lägga mig och sova, mår rätt piss.


EDIT: Givetvis så skulle ju detta inlägg publicerats igår, men hade tydligen råkat spara som utkast! What to do, What to do?!

Idag har jag rännt i staden från 12 till nyss.
Hittade lite småtjafs. t.ex två toppar, ett par leggins, ansiktsscrub, deo, ett par örhängen, ett armband. osvosv.
Ikväll är det sista dagen jenny jobbar och och börjar jobba på måndag. Så vi ska göra något. gotta oss i livet tillexempel.


Friendship is Love without his wings!

Jag ligger här och klurar på en ny design, Men den kommer nog ta ett tag att sätta ihop, hihi så mycket tid har jag egentligen inte över, jag börjar jobba på måndag, jippie, jobbar till den 22, den 23börjar skolan om! Helt freaking fantastiskt!
Men en dag här framöver när det regnar eller när det bara är helt uselt väder ska jag knåpa ihop designen.
Åh.. gud vad jag är sugen på att ha halsduk och stickade mössor på mig, Varma, stora, mysiga koftor. Lager på lager tröja, två par leggins. 
Jag längtar också grymt mycket tills gymnasiet. Nytt folk, nya tider, nytt schema, ny start.
Men jag är också rädd för nytt folk, nya tider, nytt schema, ny start. Jag gillar min gamla start. Jag gillar det gamla folket, dom gamla tiderna och det nya schemat hade just och pass fastnat i mitt huvud. Man kan som inte släppa allt på en gång, det är way to much. det känns för jobbigt. Just när man har släppt allting börjar allting om igen på ett helt nytt sätt, ett sätt man inte är van vid. En ny start.

Det är därför jag är så fruktansvärt glad att jag har en vän, flera vänner som stöttar en, som alltid finns vid ens sida, som är helt underbara. En riktig vän lämnar dig inte, no matter what! En riktig vän håller upp ditt hår när du har druckigt för mycket och spyr som en apa. en riktig vän har alltid tid över till dig. En riktig vän är någon som kan få dig att skratta fast du egentligen bara vill dö. En riktig vän är någon som ställer upp på dig utan att förvänta sig något tillbaka. Med en riktig vän behöver man aldrig fundera på varför man är vänner. En riktigt bra vän kan man vara tyst med i timmar men ändå veta precis vad personen tänker på. En riktig vän är en person som ringer på dörren med yoghurt när du ligger sjuk, som hämtar dig med moppen när du behöver räddning, som ringer dig när hon är rädd på natten, som alltid älskar dig fastän du gjort ett misstag. En vän betyder så otroligt mycket i livet, efter ett tag inser du att du hade inte klarat dig utan dina vänner,
En riktig vän är som sagt inte den som hämtar dig i häktet dagen efter. Utan sitter brevid dig i häktet och säger: Fan, vad kul vi hade!



Med det säger jag godnatt! puss♥


So hearing your voice on the phone It makes me feel like I'm further from home

Är det möjligt att fortfarande ha pyjamas på sig?! Eller är det bara jag som sitter och myser i pyjamasen?

Jenny for vid tolv-ett hon skulle till lassa, så sen blir det att hitta på något!
Kom hem vid två igår, vi hade mycket trevligt igår, vi grillade, badade, pratade, lyssnade på musik, folket som var där var(förlåt om jag glömmer någon): Jag, Jenny, Marika, MoaE, Oscar, Sanna, Elina, MoaV, Jonte, Albin, Niklas, Viktor, Filip.  
Jenny följde mig hem iallafall och sov här, vi pratade, såg på skins, målade naglarna vi är riktiga livsnjutare!, vid fyra så slocknade vi vaknade vid elva av mina underbara små hundar.. ehee.. kanske inte direkt men. Hitta något bättre att vakna till än att bli uppväckt av en hund som pussar en i anisiktet och och hoppar en på magen! Det finns ingen.

Och på tal om ingenting, GUD vad jag är shoppingsugen! Men alla mina pengar är slut. Och man får väl inget barnbidrag i månaden augusti? Så Fan också, min lön kommer i september, så det blir väl att köpa julklappar för pengarna! Ah.. kanske inte, men något i den stilen, om jag hade varit generöst generös kanske jag hade köpt julklappar till alla, men då måste ju jag inräknas i ''alla''. Och på tal om julklappar - jul så: är det helt okej att gå med stickade vantar mitt i månaden juli? HAHA inte direkt. Men såskönt det har varit så fruktansvärt kallt ute endel dagar, cirka 10grader har det varit. Så
 nöden har ingen lag! 


Svenskt snoppfynd blev världsnyhet

Satt och läste lite på norran.se och hittade en ganska konstig, haha konstig var ett lindrigt ord men ta det som du vill.
iallafall en konstig artikel.
SVENSKT SNOPPFYND BLEV VÄRLDSNYHET
-haha vafan är nu detta tänkte jag?!
så jag kikade in på artikeln. och kunde inte mer än skratta.

Läs hela artikeln HÄR!
Stenåldersdildo! kärleksmys alltså!

Kom hem från emelie för inte så länge sen, vi lagade langos, det var helt okej faktist. Sen la vi oss i soffan och börja dega framför i hate valentines day och åt vitchokladmousse med mörka chokladbitar i. Sen såg vi en sjuk film, kom inte ihåg vad det hette med det var iallafall en sjuk man som typ kidnappade tre männiksor och gjorde dom till en tusenfoting.. justja the human centipede hette filmen. Euw, kolla trailern. 
 

Sen såg vi The diary, aw, så himla bra film! om ni inte har sett den så får ni fan ta och skämmas! Awiii, älskar den!♥
Sen pratade vi väl som mest och hade allmänt mysigt!!

Nu ska jag gå och duscha, har sett fram emot det sen igår,det har varit så fruktansvärt varmt i lägenheten. Och senare ikväll blir det att grilla och kanske bada, och umgås med en drös folk. Bra folk hoppas jag!
vet inte egentligen vilka som ska dit. Men det blir nog ganska sent för alla jobbar typ till nio halv tio ikväll. Men vi ser ju vad som blir av detta!


Langos

Ikväll blir det mys!
Jag kusinen och syster! ska laga middag tillsammans i systers lägenhet, Langos blir det!
Sen blir det att mysa med film, ansiktsmask, levande ljus, prat och troligtvis en massa fniss!
Så det kommer bli kul!

Idag blir det mittbena! Sällan med inte allt för sällan!
Så jag ska äta något nu, sen ska jag göra mig klar, packa, sminka mig, sen ska jag möta Emma på busstationen sen bär det av mot Emelie.
 Måste också komma ihåg att stanna och köpa dricka. hihi

Nu är det ju också så att jag har slut gratis på mobilen!, Gaah! Och det går inte att beställa nya, jag har något fel på mitt nät-skit-någonting.
Ja, men då vet alla det iallafall. hihi


Sauna Masque

Men GoKväll mina vänner!
Nu nalkas kvällen.. för vissa, själv sitter man med hårinpackning och ska strax göra ansiktsmask, hur härligt som helst. Sommarfräsh! HAHA
Sen blir det att hoppa in i duschen sen somna med blött hår och imorgon kommer det stå åt alla håll och kanter.
Kollade på gamla bilder för övrigt och hittade alots of bilder från förra sommaren, för det första hade jag inga ögonbryn, dom var typ ljusa som ..vet fan inte vad och tunna. Och för det andra så hade jag huuuur långt hår som helst. saknar långt hår mina vänner!(brustet hjärta)
Men vad fan, det var ju sliten som tusen år her self så det var ju som endå bäst.

Ikväll har jag cyklar runt i hamn kanske en timme med my, gud så fruktansvärt dålig kondition man har. Måste börja röra mig mer kanske. hihi¨
Få bort rökkondisen(A)
Och imorgon ska jag vara med moa, det var ett tag sen. Vi kommer säkert få det trevligt. eller ja, det brukar vi ju som alltid ha men endå. 


I'm a pingpong ball

Yup, så vare!
Solen ligger på som bara den, jag gör mig alltid beredd på att ligga i solen, tar på mig bikini, smörjer in mig med cocosolja, lägger ut en dyna i solstolen. Men direkt jag ska lägga mig vaknar myrorna i benen och jag kan bara inte sitta still, getingarna susar förbi, jag får värsta rushen och vill flyga efter så vi kan leka följa john. men tyvär så vill inte getingarna det, utan vänder om och jagar mig istället. Getingar har riktiga humörsvängningar ska jag bara tala om. Och så tillbaka till solstolen igen, men så får man ett sms och måste springa in och hämta mobilen, men jag vågar inte ta ut mobilen i solen eftersom att det är tydligen inte så bra. Så går tillbaka till solstolen igen, efter några minuter funderar man om man har fått ett svar på det där smset man svarade på. Så man springer in och kollar på mobilen,, haha alltså verkligen ingen ro.
Jag och märta for ut till storgrundet för att bada men då kom ju molnen fram, lite mörkare än vanligt. Så vi rullade vidare till mormor där fick vi mormorssaft och glass.
Sen gjorde jag mat åt folket här hemma.
Nu sitter maria och tjatar på mig att vi ska fara och bada någonstans. Så får se vad som händer.

Eftersom att jag älskar låten billionaire, kunde jag bara inte låta bli att inte gilla den urgulliga parodin med såklart den urgulliga pajken.


sunset

Jag har haft en massa helt underbara dagar, allt har bara flytit på, sällskapet har varit helt underbara.
I Onsdags var jag men världens bästa jenny, vi var i hamn träffade folk, pratade, åt kladdkaka, for hem till jenny, hade en riktig tjejkväll, haha det behövdes må jag säga. Vi målade naglar, färgade ögonbryn, pratade, skrattade, ja men hade hur mysigt som helst.
Och igår var jag på kallholmen med en massa folk, hade det hur kul som helst. Det var jag, jenny, sanna, moa, viktor, niklas och jonte.Lina var också där ett tag men var tvungen att fara. HAha fan så trevligt jag hade det. Även om det inte var så mycket folk där, men det kunde nog inte bli trevligare. Vi pratade, grillade med prästens ved, jonte badade med jeans och allt. Haha fasen vad kul det var.
Och så fyller ju niklas år idag, så grattis på han! Vi sjöng och hade oss på kalliiiis. vi såg solen gå ner, och nästan tamefan upp.  
Och nu har vi planerat en kväll vi sent kommer glömma alltså. Håll i hatten och spänn fast säkerhetsbältena för det här kommer fasen bli AWESOME. Med AWESOME folk, på AWESOME plats, med AWESOME väder. Capish?!
Ska gå och duscha sen ska jag vara med min livspartner och my! HAHA


Strawberries cherries and an angel's kiss in spring

My summer wine is really made from all these things

Linne-Cubus Tshirt-Lindex Hög kjol-Cubus

Mammas moster och hennes man landade här igår, parkerade sin husbil på gården och ska nu vara här ett tag. Hur trevligt som helst med tanke på att dom bor i skåne och jag träffar dom bara två gånger per år. Och det är liksom den enda normala släkten man faktist gillar.
Aja idag låg jag och drog mig ett jävla bra tag, sen blir det surströmming och som grädde på moset kommer jennsan hit ikväll. Så min dag har varit helt freaking fantastisk.
För övrigt så älskar jag dialekten dom kommer med. Damn. jag sitter och typ ler så att jag får senadrag i käken varenda gång dom pratar vilket är heeela tiden. haha men dom är för söta dom där två gamlingarna!♥
en grej jag tyckte var kul dom säger ''röka'', -har du röka? alltså liksom -röker du?. det låter förjävla gulligt.
Jasi, nu ska jag äta advokado med örtsalt! hihi supergott! 
ha en underbar dag!♥ 


So, hearing your voice on the phone, It makes me feel like i'm further from home

Go kväll gott folk!

Jag har kommit på en grej jag ogillar, Omogna människor. Kan inte säga hatar, för det finns alltid en liten del inom sig som är omogen. Typ som att tugga med munnen öppen så att all mat ramlar ut. Eller låtsas peta näsan. haha det finns alltid någonting. Men det finns en gräns. ellerhur?! Och den gränsen är dragen när man är 16 bast och ska börja gymnasiet. Ville bara få det sagt. puss

Har varit med jenny ikväll, vi badade i älven vid gunsen sen for vi vidare till stackis och träffade adam, matte och simon. Eller såg en massa folk där men aja. Det känns som typ alla sommarjobbar på kajutan.
Adam tog ett dopp, vatten skvittrades, jag tog en massa bilder, Jenny tog en liten pajks cykelhjälm. Eller haha näe, men hittade en cykelhjälm, Vädret har varit tre tummar upp idag!
Jag har iallafall en tanke på att lägga upp lite bilder, så håll ögonen öppna.


Jeansshorts-gamla,gamla avklippta jeans Linne-H&M Skor-H&M Väska-Gina tricot


Can you feel the raindrops in the desert, Have you seen the sunraise in the dark

Solen bränner, man kan inte annat än att sitta ute och dö av värmeslag.
Tror nu tametusan att man har fått lite färg osså.
Allting kunde nästan inte vart bättre just nu.
Idag är det verkligen juliväder alltså, solen ligger på, inte ett moln på himlen, det fläktar varma kvava brisar.
Ska snart gå en sväng med hundarna.. i typ inga kläder alls. Man får ju inte på sig något, eller just nu äre transparent linne med bikini under och korta jenasshorts! 
Skulle vilja klä mig mer, men det går inte. 
haha här springer vi runt nakna. 
Måste hitta en inpackning som hjälper håret för torrt och solskadat hår föresten. Jag tror att många inte tänker på håret efter en dag i solen. Det är tametusan håret som tar mer skada än kroppen. 
Givet är det ju bra att återfukta kroppen med en aftersun lotion. Men håret blir ju grått och slitet.
Nu ska jag ut med mina vovvvvvar 

Fräknar föresten, damn vad dom svämmar över!
hihihohoohu :(