denna bild får mig att le

Känner att bloggningen inte har varit prio ett dessa dagar.. eller ska jag säga veckor!
Iallafall, så har jag jobbat och tjänat pengar, har varit helt slut i veckan och fredagen drog vi ut och krökade på trästocks vilket inte slutade så bra för mig. Mor och far min kom och hämtade mig halvt däckad inne i stan under fredagsnatten, men så mycket som jag kommer ihåg så var det grymt iallafall! Och tack jenny för att du tog hand om mig(som vanligt♥) Lördagen mådde jag skit rent utsagt. Första gången jag varit bakfull. Jag mådde som jag förtjänade helt enkelt!
Och nu söndag har jag varit i stugan och hängt. Inte mycket till rörelse må jag säga.
Nu ska ajg lägga mig och se på oth sen sova, upp kvart över fem imorgon! Det klirrar skönt i kassan!

Would it be okay if I took your breath away?

Mathilda är på väg hit, och jag har humörsvängningar!

I hoped you'll see my face and be reminded

Var ett tag sen jag bloggade nu, men mina dagar har bestått av jobb och one three hill. Mycket till liv jag har! haha näe.
Men iallafall, så rullar det på som vanligt.
Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt, är sugen på ett socialt umgänge! Imorgon börjar jag sju, LOVLEY!
Men får se hur vindarna blåser ikväll, annars blir det nog att ligga hemma och se på one three hill skulle jag tro.

When you can look at me and say it, then it's okay

Ikväll nalkas det bio. Med jenny, och förhoppningsvis Mathilda. Det stavas A-W-E-S-O-M-E!

Gårkvällen spenderades men Jenny Mathilda och Patrik. Hur kul som helst hade jag det. Blev mycket snack och lite verkstad. Jodå, vi satt ute och pratade allt mest, sen såg vi en helt värdelös film som jag inte ens mins namnet på. Eller jo, det gör jag visst. Extract. Se den inte! Inte ens i brist på annat! Sen vandrade vi ner till pond, träffade endel människor som var en aning runda under fötterna. Sen gick vi hem till jenny igen och bara hade det mys. Nu ska jag efter att ha legat i sängen sen klockan elva och sett oth så ska jag ta tag i mitt liv och klä på mig.
Hoppas på en toppenkväll ikväll. puss


Nevermind i'll find someone like you

Oharre min skapare, visste inte man kunde vara så trött som jag är för tillfället.
Har iallafall tio jobbdagar kvar, nedräkning pågår fortfarande.
Har jobbar typ 5 timmar övertid denna vecka. Så jag får se hur jag gör med dom timmarna om jag får extra eller om jag lägger ut dom och får sluta tidigt någon dag. Ikväll ska jag iallafall vara med JEnny och Mathilda. Får se vad vi hittar på. Se lite film, prata, vara ute och vandra. Det gamla vanliga tror jag.
jaja, Får se vars vindarna blåser. Är öppen för förslag om kvällen, smsa mig!
kyss och kram och klapp i stjärten! (blev många och).

What you got boy is hard to find

Har spenderat denna kväll med jenny, som bestod av prat, prat och prat! Kändes som det fanns mycket att prata om, även om inget vettigt kom fram. (som vanligt) Iallafall, så var det grymt trevligt!
Nu ska jag ta mig snusbränna i handen och lägga mig och se på one three hill sen sova, upp före tuppen imorgon som sagt. Kvart över fem står fem alarm på. Måste vara på den säkra sidan!
Är verkligen inte en morgon människa. Verkligenheten passar mig inte så bra som jag trott. Ligger hellre och drar mig till lunchtid. CAPISH! Bara att bita i det sura äpplet gott folk.
Hoppas helgen bjuder på något finfint! Annars får jag göra den finfin!
godernatter! 
 


Sometimes it hurts more then you can imagine

Andra jobbdagen avklarad - check!
Känns skönt när man trivs må jag säga på arbetsplatsen. Snart kommer jenny hit, gud vad jag saknar henne!
Snusbränna har jag också lyckas få, alltid lika härligt alltså!
Kul att vi satt och prata om regn hela dagen på jobbet och alkoholmisstag. Vi sa att hoppas jag hinner hem innan det börjar regna, just när jag har slutat och kliver ut genom dörren öser regnet ner lika fort som du hinner blinka. Fyfan så jobbigt det var. Hemma är jag då nu, nyduschad och redo för äventyr för att sedan somna helt slut i min säng för att upp klockan sex imorgon. Ha en bra kväll!

burned

Hajhå/ en solbränd elin!
Har legat ute i princip hela dagen från elva till fyra, mallig att jag aldrig bränner mig. Jo tjena lena mittbena.
Och en liten nap i solen från två till tre. Bränd på låren, armarna, ansiktet och axlarna. HEJ RÄKA!
Tur jag börjar jobba imorgon så alla slipper se mitt gorgeous face. men joda, jag börjar jobba imorgon och tre veckor framåt. det luktar pengar. Nog är kommunen snål med bara 57kr timmen eller vad dom nu pröjsar på:(
Bryt ihop och gå vidare elin. 
Nu ska jag lägga mig i badet och bara va. Scrub, rakhyvel och skum följer med. Sen blir det en tidig kväll. 
Har även köpt mig en dosa snus för att inte springa ut och röka hela tiden på jobbet. he-he. 
Näe, nu ska jag kila vidare. pussen

Where are you tonight you could make everything right, But instead you're missing it

Är nu hemkommen från byske. Hade det riktigt kul där borta med bad, solning, spindelhalvön, båt, Schex, Mathilda, Jessica och Jonathan. Det var riktigt mysigt. Tisdagskväll spelade vi lite kort, var och grillade, träffade fyra pajkar som var i en stuga inte så långt från Mathilda. Så där satt vi och pratade och hade det riktigt trevligt. Men en gitarr och en sångfåglar så det bara visslade om det. Solen hann gå ner, och solen hann gå upp innan vi begav oss hemåt för att sova. Andra dagen vart det sol och bad, for in till byske på havsbadet som sög, Kvällen rodde vi till en ö. Eller jag ska inte säga att vi rodde för jonathan rodde en väg och mathilda en. Medans jag och jessica satt och kollade på. Det funkade det med. På ön så gjorde vi inte mycket alls utan bara va. Sedan gick vi runt och kikade lite. Mycket mysigt var det. Tredje dagen skulle jessica och jone in till byske för att hinna med bussen så vi följde med dit. Satt oss på klipporna nere vid älven, Drack varm cola och stekte. Vi gick runt och kollade. Haha att man kan känna sig så vilsen i en så liten håla. Sen låg jag och mathilda i ett skummit badkar och kastade runt skum. Nu ska jag kasta mig in i duschen och kvällen spenderas nog med trevligt folk vid något vatten av något slag. Kyss

they say time heals everything

Näe, nu jävlar. Blir hämtad på en halvtimme kanske så ska snart packa ner datorn.
Och min packning är inte att tala om alltså, ser ut som jag ska vara borta hela året. Men det brukar ju som vara så. haha harreguu  vad jag är onödig altså. Over and out

I really thought you were more then that

Halloj, håller nu på att packa men tog en liten paus i allt packade för att.. vet inte låtsas skriva ett vettigt inlägg. Det ser vi ju hur det redan går. Snart beger jag mig mot vildare betesmarker iallafall med Mathilda. Även kallat byske. Jessica och Jone kommer dit ikväll. Så vete tusan vad vi kommer hitta på. Något roligt blir det säkert. Och inte alls peppar jag att vara utan fejjan i flera dagar. Känns tungt alltså. haha näe, skämt och sido. Jag överlever. Och kommer som sagt känna mig som en människa igen. förhoppningsvis. Näe, ska fortsätta packa och tjollra på. Men finns på mobilen i veckan! Kyss och kram och klapp i stjärten! 
 

I don't wanna hear the sound of losing what I never found

Blev inte så tidig kväll som jag trodde, men jag klagar icket.
Somsagt så beger jag mig till byske imorgon utan internet i några dagar. Trodde inte jag skulle klara mig utan internet alls. Men vid närmare åtanke så kommer det kännas förbaskat skönt att bara vara människa igen i några dagar. Slippa omvärlden ett tag. Så får se hur mycket jag kommer leva när jag kommer hem igen.
Nu har jag iallafall sett klart how i met your mother säsongerna förutom några avsnitt som jag inte lyckas laddat hem ännu. Men nu är det dags att börja se på One thee hill tror jag för att fördriva tiden med.

Cry until it's over, Can't it just be over

Har nu gråtit till en massa låtar som river upp en massa gamla sår, även läst en massa texter.
Riktigt känslosam är jag idag. MEn även less på allt.
Blir en tidig kväll ikväll tror jag. hejdå


verkligen?


No, you're right. I don't deserve you

Hallu, Vaknade med Emma brevid min sida, har skedat heeeela natten lång. Vaknade iallafall av att en telefon ringde, somnade om. Vaknade åter igen av en telefon som ringde vid halv ett så då tyckte jag det var dax att kliva upp så vi klev upp gjorde lite lunch och sedan satt vi och pratade. Fy tusan vad vi har mycket att prata om.
Ikväll vete tusan vad som händer. Men imorgon bär det av mot byske iallafall med mathilda. Så det blir nog mysigt. Frågan är hur jag ska klara mig utan internett i flera dagar. he-he. Jag överlever nog! 
Nu ska jag göra något vettigt, som om jag kan lyckas med det? 
 

When I do right no one remembers, When I do wrong no one forgets

Ska snart gå och möta Emma från bussen, sen blir det grillat till middag och så ska vi säkert förbi mojmoj ett tag. Får se vars vindarna blåser helt enkelt, Kyss och kram och klapp i stjärten!

you're missing it

Om någon timme kommer världens bästa Emma hit, så ska mysa med henne ikväll.
Kommer bli grymt, för har inte träffat henne på en evighet!

Ohharregu, VAD FAN?


I need a friend, all I really want is you

Nu saknar jag sådär socialt umgänge igen, har varit hemma allt för länge.
Så ikväll är jag redo för äventyr om någon villig finnes. Är fortfarande slö som fan, men what the hell. Nu orkar jag inte ligga hemma någe mer. Tack och bock.

I still do not know why, do you even care anymore? 


Where have you been? I haven't seen you for so long



If you gonna be there, be there

Even the best fall down sometimes
Even the stars refuse to shine
Out of the back you fall in time
You somehow find, you and I collide

Jå, denna låt får mig att gråta just nu, Howie day - collide.
Ikväll blev det fiske och grillning för brudarna medans jag ligger hemma och gråter över att jag knappt hör på mitt högra öra. Alltid lika kul.
For förbi farmor idag en sväng, på vägen dit på e4an så börjar pappa skrika åt bilen framför oss.. 
Pappa - MEN JÄVLA KÄRRINGJÄVEL!! anneli gå ut och knacka på rutan och säg att tantjäveln glömt starta bilen!! Gulligt av han..

Ska lägga mig och se en film eller något annat spännande. hejsvejs

Stadsfestivalen

HAllo
Denna kväll har varit grym, skratt, tårar, onykterhet, nykterhet och 60spänn för buss och mycket mer spännande.
Träffat folk jag aldrig trott jag skulle träffat, kissat osvosvosvv
Dock en grej jag blir galen på! GAAAAAAAHh gör man såhöär?!!???

Detta inlägg skrev en frustrerad jag igårkväll vid halv fyra då jag kom hem. Trots alla skandaler igår så hade jag förbannat kul. Tack för en lyckad kväll. Brände 500 kronor.. PÅVAD. INGENTING. haha aja, detta händer ju bara once in a lifetime. så just go with it.
Denna dag är inte en kry dag känner jag. Febern är dock borta men nu har huvudvärken blivit värre. Och öroninflamation har smygit sig på mig. Tummen upp! Näe vänta, TVÅ TUMMAR UPP!
Åkt karusell med brudarna - CHECK
Åkt karusell med randoms - CHECK
Åkt gratis karusell - CHECK
Pussas i en karusell - CHECK
Åkt samma karusell mer än fem gånger - CHECK
Åkt karusell i regnet - CHECK

Det regnar ute och idag ska jag nog ligga hemma och krya till litegrann tror jag! orkar inte vara sjuk någe mer, börjar jobba på dryga en vecka. Känner jag pepp? haha NEJ!
Näe, ska lägga mig i sängen där jag trivs som bäst och fundera vidare.