Best friends.. You fight, I fight. You hurt, I hurt. You cry, I cry. You jump off a bridge; I get in a paddle boat and save your stupid ass

När jag sitter här i min ensamhet i mitt svarta rum när det vimlar snöregn utanför fönstret och känner jag mig väldigt dyster! Det känns som att huvudet har blivit påkörd av en buss! Men när jag tänker tillbaka på gårdagen kan det inte hjälpas att rycka lite i mungiporna! jag hade så fruktansvärt kul igår! En av de roligaste dagarna i mitt 16åriga liv. Fyfan så trevligt jag hade det! Stan blev det inte. det blev att vara hos marcus. Där så dunkade vi musik, pratade, dansade, spelade nått jävla skitspel, en jävla kärringhelvete döda mig, hon sparkade ihjäl mig. Alltså hon kunde inte ens gå, och hon dödade mig. Skills alltså! snacka om att jag blev förbannad! Gash! känner att det börjar hetta till! Många skratt serverades igår, Piruetter utdelades också. Och så stod det placebo på musikmenyn. Synd at inga bilder togs för det var en kväll värd att minnas!
Men ikväll är jag iallafall bjuden på middag hos min bästa vän! får se vad det blir för mumsigt! 
Nu ska jag iallafall göra mig i ordning för att sedan bege mig till ursviken.
JAG ÄLSKAR JENNY ANDERSSON!
Vad gjorde ni igår?

I need you to understand

Ikväll är det halloweenfest i stan som står på schemat. Men vi får se hur det blir, om jag ställer upp för min andra halva eller om hon ställer upp för mig. Eftersom att hon inte är så peppad på att fara till stan ikväll, men det är jag. MEEEEEEN.. vi ser väl. Och nu tänker ni säkert att det är Jenny som bloggar, men ack det är ägaren till bloggen Elin Andersson i hög person. Jo precis, det är jag! Hör och häpna. Sitter på skolan och borde plugga på arbetsmiljö och säkerhet. Eftersom att jag har prov i det snart. Närmare bestämt några timmar.  På TYP 34sidor. Gash! Önska mig lycka till!
Är för övrigt inte på topp humör idag! Därför känns det lite surt att fara till stan ikväll och umgås med allt trevligt folk som ska trängas i Emilias trea. jävla SKÄGG!!
Jag borde vanligtvis peppa fest. Men inte nu. Något är fel. Något jag peppar däremot är sängen! hihi mys!
Men nu ska jag gå och kasta mig i en soffa och sovaaa tills klockan blir kvart i tio då jag börjar med medecinsk grundkurs.


Sliten krigare på ingång till SOFFORNA!

Efter som Elin aldrig bloggar, gör jag de åt henne!♥

Nu äre så här att jag tycker att Elin Andersson, hon som äger denna blogg skall blogga liiite oftare. Så man har någonting att läsa när man är uttråkad! Eller vad tycker ni?

Vad Elin har gjort undertiden hon inte har bloggat är typ att vara ute med dom bästa vännerna Marcus, Jonathan & Jag - Jenny! Även med simon vissa kvällar. I fredags grillade vi, å sov över hos Marcus. De va urkul!
Jag hade iallafall, och de hade troligtvis dom andra också! Hihih
Skolan tar även upp mycket tid för denna vackra flicka. Hon pluggar hur mycket somhällst för att kunna ta studenten 2012. Jepps så är läget för tillfället. De är sånt man får ta när man ska bli någonting... Inom omvårnadsprogramet!
Detta var nog allt för mej, tro jag. Men nu fick ni iallafall en liten uppdatering om vad som händer.


Lets get married?!

Ja, alltså idag är det söndag 2010-10-10 en perfekt dag för att gifta sig! Jag hade garanterat gift mig på en sådan dag? Någon som vill gifta sig?!:D
okej, näe, men undra hur många som tänker så? Om jag var äldre och visare skulle jag garanterat gifta mig 11-11-11, hur tufft skulle inte det vara? Undra hur många som kommer göra det? Sista chansen för något sånt är ju 12-12-12, vilket kan bli lite onödigt för dom som gifter sig att dom ska dö snart! 
Ta allt med en nypa salt! okej?!  

Igår var jag hos jonathan och såg film med jenny, mathilda och marcus. Vi såg frequency (?) ganska skum film, men rekomenderas var bra. Och sen så såg vi the last song som inte riktigt uppskattades av killarna. Jag satt och storgrät. haha usch! se aldrig den filmen!

Idag måste jag plugga, har svenska prov imorgon. Känns inte riktigt bra. Jag kommer avlida på plats. Men jag ska nog till ursviken! Och nu så att alla vet! har jag slutat röka!!

Nu ska jag städa ihop i mitt rum, klä mig, sätta på mig ett ansikte, Äta middag och sedan fara till jenny.
Det känns som att min helg har varit underbar påtal om allt och ingenting!♥

H&M

Har nu beställt lite småskit från H&M .. wihoo! Ett par skor, en skjorta, och ett par leggins. hoppas jag får det till veckan, skulle vara kanoners! Sminket som jag beställde skulle gärna också få komma, skulle sitta som en snöboll i skrevet, som grädde på moset, ett plus i kanten. Ni fattar! Har även köpt mig en ny jacka från H&M, en höst till tidigt in på vinternjacka kan man säga. hihi ful som stryk tycker jag! Men skön! Det är då en kortare modell skinnjacka som är ''typ'' vadderad, eller vad man säger. Riktigt tuff. men, man känner sog som en muskelknutte eller nått i den. Wanna be mc-knutte!

Aja, igår var jag ute med jenny, jone, marcus, simon, och.. någon till som jag har glömt namnet på. Men iallafall så var vi hos marcus först, lyssnade på musik, Okej, ska inte säga lyssnade, för att vi dunkade musik.  pratade. Sen gick vi ut till kurjan för att grilla. Vilket vi gjorde, andra hade bers, andra cigg, andra ostbågar och marshmallows, medas andra gnagade på en plastkattsvans(A) 
Mycket trevligt. 
Och idag ska jag bara ligga i sängen heeela dagen, inte tänka på vad jag ska göra, eller någonting, ligga och se film tills typ klockan fyra då ska jag gå upp och duscha, sedan blir det middag och sedan blir det att se film hos jonathan! Skriver mer sen! puss! 

bajsbajsbajskorv!

Har just fått klart för mig att jag är en vandrande bajskorv av min sjuka far.
Att jag var ett bajsexpriment som fick människogener i mig. haha. kul! bara för att jag frågade om han hade tv när han var liten.
Men.. ska nog snart till jenny! Fast något säger mig att jag borde plugga! Men, vafan, skitire! Matteprov imorgon, har glömt allt som vi har jobbat med, får kolla igenom det ikväll.
slutar trots allt tjugo i elva imorgon och då blir det en SPA introduktion och sedan lunch sedan hemgång.

det bara jag som har fått julkänsla?! jag vill liksom fixa och trixa med julen redan. ta fram alla julgrejer, julstäda, slå in julklappar. Och förresten Är .. är det bara jag som redan har köpt första julklappen?:D hihi

Klicka här! Och lyssna på låten Sagoland med Medina!♥

When you smile the whole world stops and staires for a while

Sitter och degar framför tvn med desperate housewife och cougar town, premiären var ju ikväll!♥♥♥
Sedan ska jag duscha, och sedan sova, sova, sova! Har sovmorgon imorgon också. Börjar tjugo i tolv. Som vanligt på onsdagar! Känns förjävla underbart!
Känns som att jag inte har sovit på en vecka. Ögonen hänger, jag går som att jag har sålt smör och tappat pengarna! Och livet känns tungt. Tur att jag har underbart folk runt ikring mig som lyser upp vardagen då! hihi♥
Känns som att jag har blivit påkörd av en flygplanselefant med propellrar.. så trött är jag! illa!
Så nu ska jag strax gå och duscha, och göra mig redo för sängen, sedan beställa hem lite grejer från h&m, sedan läsa lite vård och omsorg. sedan SOVA!
Det känns för övrigt som att jag inte pratar om annat än att sova. - Jag är trött! - jag vill sova! - gud så skönt att sova! - Jag kommer somna! haha ni fattar!

Ikväll har jag varit med jenny, marcus, mathilda, jone och simon. Vi har inte gjort många vettiga saker ikväll. Hängt med polisen! Om ni nu vill kalla det vettigt.

Annars va det inte mycket mer jag ville säga. Ska lägga ut lite bilder senare på det jag ska beställa från hennes och mauritz. Ciao!♥

Ordklasser

Sitter på svenskan och har.. ja.. svenska! Suger röv!
Längtar efter min vän!♥ Tills jag får sluta!♥ Tills jag är hemma!♥ Tills jag får vara men världens bästa!♥
Nu ska jag skriva klart Huvudord och attribut!
Och sedan ha matteprov, förhoppningsvis! så att jag får göra bort den skiten!

Lovekiller

in my ass.
hur mycket tror ni jag har pluggat ikväll?! INGENTING!
jag har inte ens öppnat boken, fy skäms. Jag har beställt lite smink, smsat för fullt, lyssnat på musik, sjungt, ja allt förutom att plugga!
Åh.. vad jobbigt!
Nu ska jag sura framför tvn, för att jag orkar verkligen inte plugga! okej, jag ska försöka plugga litegrann!
Och sedan duscha! Sedan sova! Sedan drömma! Sedan vakna! Sedan skola! sedan spy! hjälp mig!
Nu ska jag döda min rygg, och sedan dega framför tvn.
För övrigt så var det väldigt mysigt hos morfar. Vi firade hans 61års dag. Behagligt med älskat folk!♥


I can't help falling in love with you

Halllå där kött och blåbär!
Idag, Söndag, Idag står det PLUGG på scheemat. Missade två prov förra veckan, matte och vård. Gaah.. jag blir galen! Så ikväll ska jag verkligen plugga. Slå av datorn. Och plugga. Fast det kan bi lite svårt eftersom att jag måste skicka in en svenskaläxa och jag har mina anteckningar på datorn, men logga ut från msn, facebook, spotify, haha vafan allt! Och bara plugga.
Igår blev en ganska trött galen natt! Jag var med Mathilda, Jenny, Jonathan och Marcus. Sen kom Simon och Sjobba så då för vi på en biltur till kanotudden för att grilla. Vilket vi gjorde. Trevligt som få.
Sedan blev det att åka bil till hamn för att.. hm.. det har jag inte kommit på än. Haha lagligt försökte jag intala mig flera gånger. MY ASS! hur olagligt som helst! och det ska vi inte ens gå in på. Sedan för vi iallafall till ursviken igen där vi låg och pratade. Och gjorde affro på jonte! haha fan vad tufft det blev! han blev då två decimeter längre!

Och som sagt sedan blir det plugg! trodde jag! men vi skulle tydligen till morfar efter middagen och fira han. men.. SEN blir det plugg,plugg och ännu mera plugg! Och imorgon blir det skola. Det känns fruktansvärt otroligt jobbigt. Usch och fy. Men bara att bita ihop. Snart är det väl november lov som vi så fint kallar det. wihoo. Can't wait, typ tusen år kvar!

Nu skall jag göra mig klar för att sedan äta middag, och sedan fara till boviken.

-Det ser liksom rått ut när han grillar den där!
-Rått?!
-Ja, rått!!
-Ikväll ska vi äta rått kött, ta fram grillen!

It takes two times longer to make a prince



  


I UR OCH SKUR!

Dagens planer!
1. Städa ihop i mitt rum, ser ut som hej kom och hjälp mig, och inte en enda stackars jävel kom!
2. Duscha
3. Äta middag
4. Fixa mig
5. Fara till Jenny med världens bästa peep's!


Ikväll blir det som sagt ursviken med Marcus, Jonathan och troligtvis simon & mathilda. Trevligt värre.
Vet inte riktigt vad vi ska göra. Kommer fömodligen hamna på ok och kedjeröka! eller på öhn och grilla. avis?!
haha näe, men vi brukar ha det trevligt vad vi än gör!

Igår blev det riktigt roligt ute, vi grillade. Från början var det jag, jenny, simon, simon, mathilda, jone, marcus och sebbe.
Men sen träffade vi några ursvikare och bjöd ner dom på grillning. Sen kom emelie, sanna, mathilda och lydia. Så det var riktigt trevligt.
Kvällen bestog av.. grillade skor, blödande händer, dränkt jacka i öl, Slut cigg, lössnus, Kramar, huvudbulor, och helt underbart sällskap!

Nu skall jag städa, sedan duscha!