I guess things happens that way

Har hinkat te i mänger idag, bara för att det gör min hals bra, för tillfället!
Och nu är jag nyduschat och är redo för att krypa ner i min renbäddade säng under mitt duntäcke och sussa till underbar musik. Låter som en plan va?
Imorgon ska jag dra mig till skolan för en dag jag kan kalla lärorik. förhoppningsvis?
Har även inte bestämt mig om detta tobaksfria livet är för mig än. Men har rökt fem cigaretter på två dagar. Inte illa! Känner dock att det är dax för att sluta med skiten..
Är även ledsen i ögat att jag har sett klart One tree hill, måste se om fortsättningen på säsong 8 finns att ladda hem. Har sett till avsnitt 20. Och att jag inte kan se mer är ledsamt när det är mitt dagliga beroende som inte blir uppfyllt.  


Grattis Jenny♥

Idag fyller min lilla sparris år, sjutton höstar bli hon! ¨
Grattis åter igen och hoppas din dag bli bättre än bäst.
Älskar dig sockertopp!♥


Glädjespridare♥


I just want you to know who I am

Min förkylning blir bara värre och värre! Helt underbart..
Har legat i sängen hela dagen, känner dock för att fara ut och springa! Men ska inte göra det, kan bli värre mot min förkylning. Har hunnit sett Never back down 2 och Forever strong idag. Två mycket bra filmer, rekomenderas starkt! Har även kollat runt på lite tatueringar, och annat! Och är fett sugen på att gadda mig. Även på att pierca tungan. Men det har jag velat göra sen jag var typ 13, men jag är för feg!
Ska lägga mig och se på ännu en film men först ska jag slänga iväg ett meddelande till min mentor. Känns som att jag har endel att ta igen nu, bara att bita i det sura äpplet.
Ha det bra!


I guess you never knew

Tycker verkligen inte om att vara sjuk, nu har jag feber, ont i halsen, och är allmänt seg.
Helt underbart. Har alltså redan missat mycket av medecinsk grundk.. Jag orkar inte!
Så denna dag har jag spenderat i sängen gråtandes framför oth, så jag har hunnit sett 9 avsnitt idag. Och har ett avsnitt kvar av säsong 8 som jag troligtvis ska se ikväll! Och imorgon fyller frugan min år! Gammal blir hon. Får se om jag ska dit och fira henne imorgon, vore ju synd om jag smittar henne.
Nu ska jag lägga mig och se sista avsnittet av one tree hill sen troligtvis ligga och lyssna på lite sånt som jag kallar musik!
Tack och hej leverpastej


I don't know why I'm still waiting

Sliten krigare, helgen har varit väldigt fartfylld och med andra ord riktigt spännande. Hit och dit fram och tillbaks. Den har haft sina skavanker men det har alltid slutat bra. Nu ska jag hoppa in i duschen, brukar vanligtvis inte vara så bra att hoppa i duschen men ni fattar poängen hoppas jag. Ont i huvudet och halsen har jag då också, helt perfekt alltså!!! Och kom på nu att vi hade typ en läxa tills imorgon.. hujedamig, jag orkar inte. Sen ska jag lägga mig och sova ut.. endå tills klockan 05.49! AWESOMENESS
godnatt


there is nothing wrong with you

Har just ätit lite middag, eller gurka och taco chips.. inte alls sugen på tacos just nu, åt det till lunch och såklart så serveras det som middag också!
Ikväll hoppas jag på en kul kväll. Ska till ursviken och vara med mina brudar och sen ska vi in till stan en sväng. Hoppas på det bästa! Nu ska jag ut på en rök sen ska jag göra mig redo för kvällens festligheter! puss och kram!

I know that life wont break me

Är redo för sängen nu, ny duschad, en fläta i håret, borstade gaddar, och snart redo för att möta en ny dag på Thorén. Var ute i skogen en timme idag, sprang ungefär 7,5 kilometer. Känns underbart i kroppen nu alltså! NOT!
Men det är nog så det ska vara. Ska snart krypa till kojs, efter lite uppdatering från fejjan såklart.
Najdu, todiloo

One of the things that I want to say just aren't coming out right

I'm tripping on words
You've got my head spinning
I don't know where to go from here

Bara jag som har tänkt alla olika lukter som finns på en buss. Endel luktar Paris hilton, cigarettrök, beyonce, axe, diesel, pink sugar, endel luktar curry, V6 sweetmint, endel luktar nötter andra luktar fötter! Ja, harregud så många lukter. Ganska äckligt tycker jag! Tänkte på det påväg upp till stan, i hela 40 minuter satt jag och funderade på det. Haha förbannade filosof!

Skolan idag gick kanonbra faktist! Vi var på studiebesök, eller studiebesök och studiebesök, Vi var på ostviks massageteam och pratade. Vi ska börja ta kurser i maj så nästa sommar är jag certifierad massör. Mehe känns faktist bra! Och vi ska även börja ta Spa-kurser nu denna termin!
Ska gå och göra mig någon middag, sen ikväll ska jag väl vara med Mathilda och säkert Jenny. Blir en gång i månadenhäng, frossa kladdkaka, kolla på en gråtfilm och bara tycka synd om sig själv. Because your worth it!


La la na na na na

haha kul att jag inte ens läser min egen blogg och ser att jenny har gjort ett litet inlägg! haha vad söt du är!
Ikväll har jag tagit det jäävligt lugnt, Varit med Jenny och Mahilda. Rebecka där ett tag osså. Är på helt konstigt humör pratar om allt och ingenting.. konstant. KOnstigt att jag inte får någon luft alltså. Inte en annan käft får någon syl i vädret! Skolan är i full rulle.. känns fantastiskt surt. Är inte alls pepp på skolan just nu! Vill helst bara vara, leva livet och BARA VARA! Inte gå på någon förbannad skola med minimala ettor.. Känns helt hjärtkrossande.
Förutom att jag sitter och nynnar på en låt som jag inte ens kan, en gammal en också. ''Han tog av sig sin kavaj, sparka av sig skorna, spotta ut snusen sa min sköna får jag lov tralla tralla tralla'' så sitter jag här och ser allmänt cool ut..som vanligt ungefär! Ja och så vidare!
Nu ska jag ta mig något att äta innan jag dör av hunger och en mensverk som heter duga! Jag tror att gud hatar kvinnor med tanke på att han gav kvinnor något man har en gång i månaden i en vecka. Jag menar är han nu så fantastisk som han sägs varför kunde han inte kirra det så man kunde få barn utan den förbannade värken!
Nu ska jag sluta filosifera och ta mig något att äta sen duscha!
Oj, justeja, imorgon ska vi på studiebesök på någon massagegrejhojta. Så jag börjar elvaaa! UNDERBART.
Näe, pusshejs♥

Vi är som Piffan & Puffan!


Inte utan dina andetag!♥


Behind all my walls I'm still a person

Skolan börjar imorgon, har inte inhandlat en enda skolbok, inte en penna. God damn. Jag orkar inte skolan nu alltså. Men det är väl bara att bita i det sura äpplet. Men om endast 4 månader är det jullov. haha nedräkning pågår..
Nu ska jag städa ihop i mitt rum, sen ska jag ut och springa och sen träna lite. Sen väntar en dusch och en tidig kväll. Börjar klockan tolv eller kvart i ett imorgon. Låter inte ens rimligt. Förbaskade skitskola:(
Färgade håret igår också, och nu återstår bara att ta bort mitt nagellack och dylikt.

Make them wonder why you still smiling

Just nu sitter jag på en ö i en stuga och bara längtar hem! Blev väckt vid tio av att mamma släpade med mig. Men vid elva fick jag mig upp ur sängen. Så det var bara att le och vara glad. Morgonpigga människor:(
Har dock sovit från halv tolv då vi kom hit tills nu. Underbart alltså.
Till middag nalkas det surströmming, och ikväll ska jag vara med Jenny. Ha det bra!


It's kind of sad how you still make my day

Det regnar fortfarande... Rätt så mysigt när man tänker efter. Men mindre mysigt att gå ute, utan paraply i det mysiga vädret. Har iallafall nyss duschat och ska innom kort klä mig. Sen ska jag göra middag och ikväll nalkas det tjejkväll!
Igår var vi hos jenny, där vi jag, jenny, mathilda och jone satt och pratade då Emil, Erik och Erik kikade förbi, där satt vi i några timmar och pratade, sen la jag och jenny oss i sofforna och såg på en urkass bara allmänt weird film. Sen låg vi och pratatde till natten blev till morgon. Så.. min torsdag kortfattat!
Ikväll är det iallafall tjejkväll som gäller medans alla partyprissar är ute och festar. INTE ALLS AVUNDSJUK! HA SÅ FÖRBANNAT JÄVLA KUL!
Om några dagar kommer min beställning och om några veckor ska jag på ikea mina vänner är BÄST, det går bra nu!


I still remember how we started talkning

Sitter här i mitt mörka rum och hör regnet ösa ner där ute. Inte kul. Mysigt med regn. MEN TRÅKIGT!
Men frukta icket, men det så tröstar jag mig med att ha beställt två par skor, två toppar, en myssa, en lotion och en massa annat trams! Dock för 1400kr. Men det är nog värt det! Nu ska jag ta tummen ur och göra någon nytta som att damsuga istället för att sitta här och tycka synd om mig själv. Musiken spelas för fulla muggar, dock deppmusik. Men det är så det ska vara! Eller det är så jag är iallafall! hehe
Sen ska jag ta mig till ursviken för mys. Hoppas på film eller något sånt en sådan tråkig höstdag som denna!
Puss


I have so many friends. Why do I still feel so alone?


Bilder från fredagen och lördagen! Tack och hej leverpastej


true story

Jag är tacksam, så tacksam för mina fina vänner.


don't ya

Ni kan kalla mig för en busywomen, min dag är fullspäckat med grejer jag måste hinna göra! Först och främst ska jag ta en varm dusch nu, sen ska jag klä mig, sminka mig, fixa håret, sen kommer jenny och vi ska göra någon slags form av middag. Sen ska vi vidare till Mathilda för att peppa kvällen, KVÄLLEN KOMMER ROCKA! Fast även om kvällen är ett mysterium(typ,för vissa) så kommer det bli awesome. det vet jag!
Näe, duschen nästa!

My reflection

Nu ska jag gå ut och röka i dom här 9 graderna, Haaaaarregud! Hösten är verkligen här och jag blir galen! 
Iallafall, så kallholmen var vi på ikväll och det var tokigt kul! Tack allesammans! Det måste göras om! OCh tack ronja för dejten! Älskar dig♥ Nu ska jag som sagt gå ut och blossa och sen ska jag sova om ingen social människa kan SLUTA TÖNTA SIG OCH SPELA??!!!!!!!!!!
godernatter! 

Älskar er!♥
 


GRATTIS

Tack för den underbara kvällen måste jag börja med att säga! Och Jonathan JoneLindgren fyller år idag också! Hela 18 bast! Grattis lilla vän! för typ femtio elfte gången. Ikväll har vi varit på kallholmen med helt underbartfolk. Och en fantastisk stäming. LOVEEEEE

Grattist lillskit från mig och mina fräknar! Hoppas doin födelsedag blir kanon!♥

You try so hard to shut the feelings out

Varför är det så kallt? jag blir tokig! Okej, jag vet det börjar bli höst. Men inte redan tycker jag. Man blir så sjukt trött av allt mörker och helt deppad fastän man inte har ett jota att deppa över!
Nu är det dax för mig att krypa under mitt duntäcke i mina sköna säng där jag sover som en guuuuud, och slå igen ögonen för ett tag!


Lillan

Ikväll har jag varit med Mathilda och Jenny. Vi satt och pratade, jag låg och mös med min LILLA Jasmine. Sen gick vi på alba för att träffa Emil ett tag. Åter igen till mathilda vi traskade, sjöng och hade det bra. Livet känns helt okej just nu. förvirrande. Men helt fucking okej!
Vi följde jenny till bussen och sen la jag och Mathilda oss i soffan och hade det aldles för bra till en film. Sen kom daniel och josef. Så vi satt och pratade och dom fick äran att följa mig enda hem till dörren. hehe jag är inte mörkrädd alls....
Nu ska jag lägga mig och se på one tree hill sen var min plan att sova. Ha det bra!


Messing with my brain when you want to see me fall

Rullar vidare mot jenny för busigheter och mys!♥ PEACE OUT


sådärja

Söndag idag, en förbannat slö dag för vissa men för mig betyder det städning. Jag har rensat, dammsugat, dammtorkat, renbäddat, städat garderoben har jag också hunnit med. Nu ska jag lägga mig i badet med hårinpackning och ansiktsmask och bara leva livet. Sen ska jag nöta one three hill. Låter helt perfekt va?!!!
Igår satt vi ute och pratade. Jenny, Jone, Jessica, Mathilda, Daniel, hans kompis, Ronja, hennes syster, Robin, Mange och Jakke. Sen drog jag, jenny, jessica och jone till jone, spelade lite guitar hero och sådär, sen gick vi ut och stötte på lite folk här och var. Bland annat Emil vid badet och Alle och Mh vid ok. Mycket trevligt hade jag igår iallafullafall. Nu, ska jag ta tag i mitt liv. Puss&Kram

I could really use a wish right now

Hallådär köp blåbär!
Denna vackra regniga kväll har jag varit med Jenny, Mathilda, Daniel, Haribo, Jone, Jessica, ROnja, Robin. Jakke och MAnge där typ i tre sekunder. Vi var hos Mathilda, hängde läpp och pratade. For till alba, till Mathilda. Till alba där vi träffade Emil ett tag. Och nu sitter jag här, hungrig som aldrig förr!
Ska ta mig något att äta sen ut på en rök i regnet. MYYYYYYYYYYYS!
Imorgon blir det ut på äventyr, förhoppningsvis. GUD! inget att blogga om har jag, Endå tvingas jag skriva dessa små meningslösa rader! tralallaaaAAAAAAAA hejdå

I'm scared

Ikväll har jag varit med Jenny och Mathilda. Vi var på lindex och shoppade loss som tre tokar! Okej, jag iallafall! Sen mötte vi Marcus på alba. Pratade litegrann, sen träffade vi Emil. Så vi satt och pratade ett tag. Och jag åkte med jenny dansandes på moppen hem igen hon skulle upp och jobba imorgon. Nu ska jag snart bege mig ut i kylan för en rök, sen ska jag duscha och lägga mig till en bra film och sova gott som fan! Nattens planer gott folk! Dom låter bättre än bäst! ellerhur?!!

Trästocksbilder

Bättre sent än aldrig med lite bilder från trästocks. Dock bara från förfesten!

 


Ge dig nu, ge med dig nu och kom till mig

Nu har jag suttit hela dagen och peppat mig själv till att blogga, nu ska jag blogga, idag ska jag blogga, ikväll ska jag blogga, jag måste blogga idag, MÅSTE BLOGGA IDAG! Sagt och gjort. Har tillbringat den senaste helgen i över kalix på bröllop och sen mys med kusinvitamin. Måndag till onsdag har jag varit i stugan, och röjt! Finns inget liv på ön alltså. Men det är skönt ibland det med! IBLAND!
Ikväll har jag varit med jenny och mathilda iallafall, lite skvaller och nyheter! Myspys blev det iallafall, jag använde också mina fantastiska talanger till att fläta hår. mohaha ni ska se alltså!
Näe, jag har från måndag tills idag hunnit läst ut en bok, lite att göra kan man ju säga att jag har haft. Kirrat brännan och fått solblekt hår och bränd rygg, SCORE! Nu ska jag snart lägga mig och se på one three hill tror jag om inget mer intressant dyker, vilket jag tvivlar på. Jag för tusan alltid trött. Så jag skyller mina tidiga nätter på det varma vädret som tröttar ut min gamla och slitna kropp. he-he.
Näe, tack och hej leverpastej!