Sometimes people are beautiful. Not in looks. Not in what they say. Just in what they are.

Ganska trevlig kväll endå om jag får säga det.
Börjar tio i tio imorgon så får endå en sovmorgon, den lär behövas eftersom att jag är inte det minsta trött så kommer somna sent inatt gissar jag på. Slutar tjugo i ett så då ska jag gå och handla lite julklappar sen tror jag att jag tar mitt lilla vanillaface som inget skämt är vitare än mina tänder tar mig en runda på suntan.
funderar även på att boka en klipptid och även färgning hos en frissa. Eller om jag gör en ''elin kan bättre själv hemma''-tur imorgon. Hur som helst behöver det göras något åt denna frippa som jag nu står ut med dagligen!! Detta är tragiskt!
Vad helgen har att bjuda på är ett mysterium, vill göra något kul. NYKTER för en gångsskull!
Nu ska jag lägga mig och se på vänner i hopp om att john blund ska kika förbi.


Älskade vän, Tack för att du står ut med mig.  
Du är en vän som vet vem jag är. Du kan säga till mig om jag inte har fötterna på jorden. Du får mig alltid på rätt spår. Dig kan jag skratta med och likaväl gråta med. Du får allt att verka som en piece of cake, du är starkare än du tror. Jag beundrar dig så mycket. Därför jag tycker synd om dom som inte känner dig, alla borde ha en vän som du.
Du är min ängel, jag älskar dig! 


Hela världens hunger samlad i mig

Okej, nu har jag åkt på öroninflamation med den tur jag har..
Så har legat hemma idag och typ gråtit idag (Jag är tjej jag får gråta till allt om jag vill, jag har rätt till det) och inte alls varit långt bort ifrån att trycka in en jävla alvedon i örat.. som om det hade hjälpt liksom. Alvedon och Panodil har iallafall varit min hjälp idag. Vaknade klockan tre av att det sprängde och hade sig så klev upp och tog lite panodil och har inte sovit många minuter efter det. Och som vanligt är jag stressad som fan eftersom att jag missar typ allt vi gör på skolan. Ska försöka få mig dit imorgon och vara lite effektiv iallafall. Det behövs verkligen.
Har även fastnat för internettshopping.. KAN NÅGON HJÄLPA MIG??!!!
Är nära på att klicka hem flera, flera, flera beställningar för pengar som jag inte ens har. Det är riktigt illa.
Nej, ska dra mig ner till kopparstark för lite skitsnack med Jone, Jessica, Marcus, Jenny och Mathilda innan jag river sönder väggarna. Det krävs mycket för att orka ligga hemma en hel dag.
Ha det bra! puss

fool me, fool me go on and fool me


Efter en helg med hosta, alkohol, snor, feber, dans, skratt, gråt och typ världens bästa människor.
Så känner jag mig lagomt sjuk fortfarande. Helgen har i stortsett varit ganska grym som vanligt. Firade Alexander på fredagen med lite folk och festligheter. Lördag var jag hos Jenny med Alexander, Jonathan och Marcus framför tvn med lite filmer som sög så dom flestade vilade ögonen ett litet tag. Söndagen låg jag hemma och hostade upp mina inälvor i princip. Och idag likaså.
Har just duschat så nu tänkte jag lägga mig och sova för att sedan fara på massagekursen imorgon.
Har ju börjat med en sån nu också. Men annars är allt som vanligt!

Tror jag har slagit rekord i att kunna se inte avsnitt utan säsonger vänner på en hel dag. Tar åt mig äran av mig själv. Glömde till och med bort att äta. Men påtal om mat så fick min lillebror ner typ en hel korv alltså (varmkorv) i halsen.
Jag: Du skulle kunna göra många killar lyckliga.
Han hostar upp korven lika snabbt, ger mig önda ögat och går därifrån. Kul att jag kan glädja någon iallafall!

I know that I'm awake but I'm dreaming all the same.

Efter en helt underbar men ensam helg så känns denna vecka extremt tung!
Fredag for jag till min kusin och vi fick för oss att slå klackarna i taket så det gjorde vi och drog sen på krogen. Hade så förbannat kul, och i helgen görs det om troligtvis! hehehe
Lördagen var dock inte lika kul, men låg hemma och tryckte chirre framför film med mamma.
Söndagen for jag till Piteå med mor min för lite onödig shopping, hittade dock några julklappar, så nu är jag på gång med det också. Kom även hem till ett julpyntat hus, lite väl tidigt tycker jag men det får vara. Mysigt är det i varje fall. Lilla Alexander fyller år idag också, och förhoppningsvis hinner jag träffa han ikväll.
Sitter och pluggar lite och gråter i takt med lite underbar musik.
Ska snart hoppa in i duschen och måste även hinna se förra avsnittet av desperate housewifes innan nio då det nya börjar. Ehjo, jag hade ju som tänkt hinna allt det. Omprov imorgon i Samhälls var det ju, så pluggning på G. 
Jobbade kväll igår, fy och fan vad jag är slut i hela kroppen och huvudet. Slutade halv nio igår och kom hem närmare halv elva. Helt underbart kan jag ju tala om. 
Hujeda mig vilka onödiga rader jag fick fram endå. 
 


you desired my attention but denied my affections

Fy tusan vad jag är kass på att blogga märkte jag nyss. Så jag ger mig på ett försök att fylla denna meningslösa blogg med mina meningslösa rader. Men iallafall så har jag inte alls gjort något speciellt egentligen, jag har varit med Alexander mestadels och Mathilda, Andreas, och Jenny. Mer än så har jag inte att säga. Ett prov lurar bakom hörnet. Eller ett? vem försöker jag lura! Har minst tre prov som lurar bakom hörnet och inte ett enda kan jag. Hade däremot ett oförberett prov i svenska som jag fick MVG på, stolt som fan!
Nu ska jag bege mig mot Emil med Jone och Jessica för troligtvis lite skitsnack och bara vara.
Och imorgon blir det mys och rajtantajtan med världen bästa Emma.
Ha det underbart!

HAN är snygg

I came to win, to fight, to fly

Efter ungefär si så där tre timmars sömn och en sju timmars praktikdag så känner jag mig helt slut från topp till tå och tycker mig förtjäna en varm låång dusch. Men ska först äta middag sen kommer Jenny hit för lite skitsnack. Sen blir det att sova före klockan tio alltså, inget snack om saken.
Nu ska jag gå och hjälpa mamma med middagen och sen mys med bruden ska även komma igång med körkortet inom snar framtid. hujeda mig. Och helgen är ett stort frågentecken får se vad som bjuds på plugg kanske eller ja ''plugg''. Ha en bra kväll smultron! puss

I wouldn't wanna have it any other way

Helgen har varit något som kallas för en lugn helg. Var som sagt i medle i fredags på ronjas fest, var helt okej med trevligt folk! Lördagen var jag med Alexander, kikade på lite film sen for vi och grillade med lite randoms sådär. Söndagen träffade jag Jenny, satt och pratade lite och hade det allmänt mys, sen for jag till Alexander.
Idag har det gått förvånandsvärt bra i Byske.. känner mig dock helt slut och är så trött så att jag vill spy.
Men ska inte klaga, det finns säkert någon tröttare typ än mig. Nu ska jag bege mig mot Alexander. Ha det bra, puss

You got me feelin high and I can't step of the cloud And I just can't get enough

Kvällen har varit helt okej, nu tar sängen emot mig med öppna armar!


I TURN THE MUSIC UP, I GOT MY RECORDS ON

Eftersom att Ronka fyllde 18 i onsdags så har hon ferre ikväll som jag kommer att befinna mig på.
Vid nyktert tillstånd tillochmed. Något nytt va!
Och jag har märkt att mina utropstecken tar över mina inlägg.. grymt.
Nu ska jag hoppa in i duschen eller som min far hade sagt så är det inte så bra att hoppa i duschen man kan halka och slå sig eller något. Men jag ska duscha iallafall sen göra mig klar för kvällen nyktra bravader. Ja, jag gillar och säga att jag ska vara nykter ikväll. Känns bra! Ha det så bra, puss!


You taught my heart a sense I never knew I had

Har just kommit hem från staden, har varit med Jenny och shoppat lite. Jag blev fyra tröjor, en bh och två par örhängen rikare. Känns underbart.
Gårdagen spenderades också med den bruden, med onyttigheter och mys till 1000 och även ett tag med Mathilda, Andreas och Emil.
Kvällen är ett mysterium, och helgen likaså. Känner mig inte alls så glad som jag borde vara.

MY HEART IS BEATING AND MY PULSES START

Alexander är på väg hit så får se vad vi hittar på, han har du tjatat så förbannat mycket om att han vill se desperate housewife så det ska då ses.
Var hos tandläkaren idag, första gången jag gick dit själv. Snacka om att jag var rädd. Och trodde dom skulle skälla ut mig för att jag har bitit sönder en tand. Men fick en ny tid då den ska lagas. Vågar inte...